LEVE TROMS

Vil du vite mer om LEVE Troms fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 90 08 80 15
E-post: rutheili@hotmail.com

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

Kontaktpersoner:

Vigdis Iren Mellum: 970 31 104, vigdis.mellem@kirken.tromso.no

Ann-Peggy Hjerte Nordberg: 996 30 679, annpeggy@msn.com,

 

Styreleder: Ruth Eili Ruud, 90088015, rutheili@hotmail.com
Nestleder:
Sekretær:
Styrerepresentant:
Styrerepresentant:

 

Om oss

LEVEs målsetting Omsorg er LEVEs primære oppgave. Vi ønsker å støtte og ivareta de som mister en av sine kjære ved selvmord.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen.

Det er jo sånn at vi gjerne skulle ha fått kontakt med dere alle litt oftere, men fylket er langt og tiden er nok noen ganger litt for knapp.
De av dere som er på Facebook vil nå kunne få med dere alle arrangement i regi av LEVE Troms og de andre fylkeslagene gjennom LEVE sine sider der. Det er en fin plass å kunne treffe likesinnede og vi anbefaler dere gjerne å ta turen innom denne siden. I tillegg forsøker vi å være flinke å oppdatere hjemmesiden når vi vet at noe skal skje.

Ta kontakt med Troms fylkeslag på tlf 90 08 80 15

Du finner også LEVE-Landsforeningen for etterlatte ved selvmord på Facebook

Er du i akutt krise og trenger noen å snakke med øyeblikkelig, anbefaler vi at du ringer:

  • 113 Medisinsk hjelp
    815 33 330 Kirkens SOS
    116 123 Mental Helses hjelpetelefon

 

Sorggrupper og kafètreff

Er du etterlatt etter en som valgte å ta livet sitt eller kjenner du noen som er det?
Sorggrupper Harstad. LEVE Troms har et tilbud om sorggruppe i Harstad på Trondenes (Stiftsgården)
ca annenhver uke. Vi møtes og tar en kopp kaffe og prater om det som opptar oss i stort og smått. Gruppa ledes av Anne-Grete Pettersen tlf 93204679 og Rikke Rindahl Bendiksen tlf 91814820.Ta gjerne kontakt med en av oss sånn at du/dere kan få mer informasjon dersom det er ønskelig. Det er plass til flere om det skulle være noen som ønsker å delta.
Tromsø. I samarbeid med Tromsøysund menighet og Vigdis Mellem starta det sorggruppe i Tromsø høsten 2013. Vår representant har vært Merethe Eidstø Kristiansen. Det vil fortsatt være et tilbud for etterlatte der. Kontaktperson Vigdis Mellem, Tromsøysund menighet.

Kafé LEVE

 

Troms er et langstrakt fylke. Vi ønsker å være tilstede for alle dere som har opplevd å miste i selvmord her i Troms, men geografien gjør det av og til vanskelig å møte alle som ønsker det. Nå har vi endelig fått til en kafé i Indre Troms og håper at så mange som mulig har anledning til å delta.
Alle som har lyst er hjertelig velkommen til samvær og samtale!

Vel møtt!

AKTUELT

LEVE Oppland: Juleavslutning

Dato: 28. november Tid: kl. 19.00 Sted: Frivilligsentralen i Lillehammer. Denne kvelden vil vi få besøk av Janne Aasebø Johnsen. Hun vil snakke om temaet livsmestring. Trykk her for å se hele...

les mer

Julemøte: Sør-Trøndelag

Desember nærmer seg, og i den anledning inviterer vi i LEVE Sør-Trøndelag deg til årets juleavslutning: Dato: tirsdag den 5. desember Tid: kl 18.00 -21.00 Sted: Mangfoldhuset i Olav Trygvassonsgate 40, Trondheim. Vi serverer tapas og byr på et foredrag om...

les mer

LEVE: Nord-Trøndelag

LEVE Nord-Trøndelag takker for en fin verdensdag-markering! Her kommer presentasjonene: Nr 1 – Å leve med sorgen –mestre livet v/Renate Bugge Grøndahl Nr 2 – Påvirkning fra media v/Bente Espeland, RVTS Midt Nr 3 – Kunsten å leve v/Hilde Maaø Vikan, Trondheim kommune...

les mer

Oslo: utstilling

Anita Henriksen skal være med på en fellesutstilling på Dalype Galleri med vernissage lørdag 28.10 kl.14-17, utstillingen står tom.søndag 5 november kl. 17:00. Bildet "Forsoning" ønsker hun gjerne å auksjonere bort til Unge Leve. Minstepris er 4000,- og eventuelle bud...

les mer

KONTAKT: 

90 08 80 15
e-post