LEVE TROMS

Vil du vite mer om LEVE Troms fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 90 08 80 15
E-post: rutheili@hotmail.com

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 22 40 00 40 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

Kontaktpersoner:

Vigdis Iren Mellum: 970 31 104, vigdis.mellem@kirken.tromso.no

Ann-Peggy Hjerte Nordberg: 996 30 679, annpeggy@msn.com,

 

Styreleder: Ruth Eili Ruud, 90088015, rutheili@hotmail.com
Nestleder:
Sekretær:
Styrerepresentant:
Styrerepresentant:

 

Om oss

LEVEs målsetting Omsorg er LEVEs primære oppgave. Vi ønsker å støtte og ivareta de som mister en av sine kjære ved selvmord.

Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen.

Det er jo sånn at vi gjerne skulle ha fått kontakt med dere alle litt oftere, men fylket er langt og tiden er nok noen ganger litt for knapp.
De av dere som er på Facebook vil nå kunne få med dere alle arrangement i regi av LEVE Troms og de andre fylkeslagene gjennom LEVE sine sider der. Det er en fin plass å kunne treffe likesinnede og vi anbefaler dere gjerne å ta turen innom denne siden. I tillegg forsøker vi å være flinke å oppdatere hjemmesiden når vi vet at noe skal skje.

Ta kontakt med Troms fylkeslag på tlf 90 08 80 15

Du finner også LEVE-Landsforeningen for etterlatte ved selvmord på Facebook

Er du i akutt krise og trenger noen å snakke med øyeblikkelig, anbefaler vi at du ringer:

  • 113 Medisinsk hjelp
    815 33 330 Kirkens SOS
    116 123 Mental Helses hjelpetelefon

 

Sorggrupper og kafètreff

Er du etterlatt etter en som valgte å ta livet sitt eller kjenner du noen som er det?
Sorggrupper Harstad. LEVE Troms har et tilbud om sorggruppe i Harstad på Trondenes (Stiftsgården)
ca annenhver uke. Vi møtes og tar en kopp kaffe og prater om det som opptar oss i stort og smått. Gruppa ledes av Anne-Grete Pettersen tlf 93204679 og Rikke Rindahl Bendiksen tlf 91814820.Ta gjerne kontakt med en av oss sånn at du/dere kan få mer informasjon dersom det er ønskelig. Det er plass til flere om det skulle være noen som ønsker å delta.
Tromsø. I samarbeid med Tromsøysund menighet og Vigdis Mellem starta det sorggruppe i Tromsø høsten 2013. Vår representant har vært Merethe Eidstø Kristiansen. Det vil fortsatt være et tilbud for etterlatte der. Kontaktperson Vigdis Mellem, Tromsøysund menighet.

Kafé LEVE

 

Troms er et langstrakt fylke. Vi ønsker å være tilstede for alle dere som har opplevd å miste i selvmord her i Troms, men geografien gjør det av og til vanskelig å møte alle som ønsker det. Nå har vi endelig fått til en kafé i Indre Troms og håper at så mange som mulig har anledning til å delta.
Alle som har lyst er hjertelig velkommen til samvær og samtale!

Vel møtt!

AKTUELT

Velkommen på Sorggruppelederkurs 21.-22. april

LEVE har flere sorggrupper rundt i landet, og ønsker nye gruppeleder velkommen på kurs. *Link til påmelding finner du nederst i denne teksten. Sorggruppene i LEVE består som regel av en som er etterlatt eller berørt av selvmord og en fagperson. Kurset er både for deg...

les mer

Velkommen på Likemannskurs 21.-22. april

HVA ER EN LIKEMANN? En likemann i LEVE har selv opplevd å miste noen, og ønsker å være til hjelp for de som nylig har opplevd det samme. Likemennene har gjennomgått et likemannskurs, og har støtte en fagveileder. LEVE ønsker å kurse nye likemenn, for å gi flere...

les mer

LEVE Buskerud: Møteplass og årsmøte

Møteplass for pårørende og fagpersonerMøteplass for pårørende og fagpersoner Lever du med noen i familien som strever psykisk og/eller har problemer med rusmidler? Drammen DPS arrangerer i samarbeid med Landsforeningen for Pårørende innen Psykisk helse (LPP) et gratis...

les mer

LEVEtreff

LEVE Akershus inviterer til treff 
onsdag 17. januar, kl 19.00 
i Løkkehaven, i Steinhuset bak Røde Kors i Sandvika. Det ligger 
kun fem minutter fra tog/buss, i Elias Smiths vei 5
. Dette blir et åpent møte med tid til samtale og refleksjon rundt det å miste et barn,...

les mer

KONTAKT: 

90 08 80 15
e-post