Min historie

Min historie

Sogn og Fjordane

Du er ikke alene. Ingen skal trenge å bære på tunge tanker og sorg alene. Vi er her fordi vi har lyst til å gå sammen med deg. Om du rekker ut ei hånd skal vi ta et godt tak i den.

Sogn og Fordane er et vidt fylke og vi har Leve-representanter godt plassert (se styresammensetning). Ta gjerne kontakt med oss om du har tanker eller spørsmål rundt det å vere etterlatt barn, ungdom (søsken), forelder, besteforelder ol. Vi ønsker å støtte deg så langt som vi klarer.

Du kan ringe Sigurd Sande på telefon 90 89 73 17, eventuelt sende en mail til Nils-Petter Hauge på hauge@humanorg.no. Mail blir svart på så snart den blir lest. Har du spørsmål eller utfordringar som krev umiddelbare svar eller løysingar, ta kontakt med fastlegen eller ring 113 ved akutt krise.

Vi skal prøve også dette året å få ut noen lokale LeveNytt. Send gjerne en mail til epleymlu@frisurf.noom du ønsker å dele tanker og meninger, en historie, aktivitet lokalt osv. med oss.

LEVE sogn og Fjordane er nå også å finne på facebook. Her vil vi legge ut informasjon. Følg oss gjerne.

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det. Ta gjerne kontakt med en av oss i Leve.

 

 

  Arkiv Sogn og Fjordane

  15. feb.

  Innkalling til årsmøte 2017 LEVE Song og Fjordane ønsker velkommen til Årsmøte. Mandag 6. Mars k… Les mer

  06. sep. 2016

  Verdensdagen 2016, Sogn og Fjordande Verdsdagen for sjølvmordsførebygging 10. september 2016 Les mer

  01. mar. 2016

  Årsrapport Sogn og Fjordane fylkeslag Les mer

  28. jan. 2016

  Årsmøte 2016 Sogn og Fjordane Jølster 25. februar Les mer

  29. sep. 2015

  Samling for etterlatne ved sjølvmord i Sogn og Fjordane Gloppen Hotel, Sandane, 24.-25. oktober 2015. Les mer