LEVE VEST-AGDER

Vil du vite mer om LEVE Vest-Agders fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 47 39 20 19
E-post: stifrolie@gmail.com

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

 

Vest-Agders fylkeslag sitt styre:

Styreleder: Stig Frode Lie, 47392019, stifrolie@gmail.com
Nestleder:
Sekretær:
Styrerepresentant:
Styrerepresentant:

Om oss

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til LEVE Vest-Agder.

Har du mistet noen som står deg nær i selvmord, har faglig interesse eller bare lyst til å treffe oss, er du velkommen til våre kafètreff.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon.

 

Samtalegrupper
Vi vil minne om at det finnes samtalegrupper for etterlatte ved selvmord.
Kontakt Per Emanuelsen som jobber i Kristiansand kommune,
telefon 97719173.

Likemann
LEVE tilbyr samtaler med etterlatte og berørte ved selvmord i nærheten av der du bor. Vi kaller disse for likemenn. Likemenn har gjennomgått et kurs i likemannsarbeid, og har støtte av en fagveileder. Ta kontakt med ditt fylkeslag eller LEVE sentralt om du ønsker å komme i kontakt med en likemann.

Kafetreff

Møtene holdes Bymisjonens lokaler i Kristiansand, tirsdager fra kl 19 til 21. Se annonser i Fædrelandsvennen lørdag uken før.

Vi ønsker at så mange som mulig kommer innom de kveldene på fiskebrygga der Bymisjonens lokaler ligger. Medlemmer eller ikke – ALLE er velkommen! Kjenner du noen som du tror vil ha utbytte av å treffe noen andre i samme situasjon? Ta initiativ og be din venn eller familiemedlem med på brygga en av disse kveldene. På våre treff er det svært uformell stemning. De fine lokalene vi er så privilegert å få låne av Kirkens bymisjon er godt egnet til slike treff. Det er en kaféavdeling for samtale og evt. forelesning. I en annen del av lokalet er det et intimt og koselig lite kapell hvor det er anledning for de som vil, å trekke seg tilbake for en stille stund, eller for å tenne et lys.

LEVE Agder arrangerer en fagdag i samarbeid med UiA: «Selvmord – Fra forståelse til selvmordsforebygging». Se programmet ved å trykke her: http://www.leve.no/verdensdagen-agder/ 

AKTUELT

LEVE: Nord-Trøndelag

LEVE Nord-Trøndelag takker for en fin verdensdag-markering! Her kommer presentasjonene: Nr 1 – Å leve med sorgen –mestre livet v/Renate Bugge Grøndahl Nr 2 – Påvirkning fra media v/Bente Espeland, RVTS Midt Nr 3 – Kunsten å leve v/Hilde Maaø Vikan, Trondheim kommune...

les mer

Oslo: utstilling

Anita Henriksen skal være med på en fellesutstilling på Dalype Galleri med vernissage lørdag 28.10 kl.14-17, utstillingen står tom.søndag 5 november kl. 17:00. Bildet "Forsoning" ønsker hun gjerne å auksjonere bort til Unge Leve. Minstepris er 4000,- og eventuelle bud...

les mer

KONTAKT: 

47 39 20 19
e-post