LEVE VEST-AGDER

Vil du vite mer om LEVE Vest-Agders fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 47 39 20 19
E-post: stifrolie@gmail.com

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

 

Vest-Agders fylkeslag sitt styre:

Styreleder: Stig Frode Lie, 47392019, stifrolie@gmail.com
Nestleder:
Sekretær:
Styrerepresentant:
Styrerepresentant:

Om oss

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til LEVE Vest-Agder.

Har du mistet noen som står deg nær i selvmord, har faglig interesse eller bare lyst til å treffe oss, er du velkommen til våre kafètreff.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon.

 

Samtalegrupper
Vi vil minne om at det finnes samtalegrupper for etterlatte ved selvmord.
Kontakt Per Emanuelsen som jobber i Kristiansand kommune,
telefon 97719173.

Likemann
LEVE tilbyr samtaler med etterlatte og berørte ved selvmord i nærheten av der du bor. Vi kaller disse for likemenn. Likemenn har gjennomgått et kurs i likemannsarbeid, og har støtte av en fagveileder. Ta kontakt med ditt fylkeslag eller LEVE sentralt om du ønsker å komme i kontakt med en likemann.

Kafetreff

Møtene holdes Bymisjonens lokaler i Kristiansand, tirsdager fra kl 19 til 21. Se annonser i Fædrelandsvennen lørdag uken før.

Vi ønsker at så mange som mulig kommer innom de kveldene på fiskebrygga der Bymisjonens lokaler ligger. Medlemmer eller ikke – ALLE er velkommen! Kjenner du noen som du tror vil ha utbytte av å treffe noen andre i samme situasjon? Ta initiativ og be din venn eller familiemedlem med på brygga en av disse kveldene. På våre treff er det svært uformell stemning. De fine lokalene vi er så privilegert å få låne av Kirkens bymisjon er godt egnet til slike treff. Det er en kaféavdeling for samtale og evt. forelesning. I en annen del av lokalet er det et intimt og koselig lite kapell hvor det er anledning for de som vil, å trekke seg tilbake for en stille stund, eller for å tenne et lys.

LEVE Agder arrangerer en fagdag i samarbeid med UiA: «Selvmord – Fra forståelse til selvmordsforebygging». Se programmet ved å trykke her: http://www.leve.no/verdensdagen-agder/ 

AKTUELT

LEVEtreff

LEVE Akershus inviterer til treff 
onsdag 17. januar, kl 19.00 
i Løkkehaven, i Steinhuset bak Røde Kors i Sandvika. Det ligger 
kun fem minutter fra tog/buss, i Elias Smiths vei 5
. Dette blir et åpent møte med tid til samtale og refleksjon rundt det å miste et barn,...

les mer

Sorgruppe i Trøndelag

LEVE tilbyr sorgstøtte i gruppe. Etterlatte og berørte av selvmord fra hele Trøndelag er velkommen til å delta.   Oppstart: Tirsdag 6. februar 2018 kl 18-20 (deretter hver tredje tirsdag). Sted: Mangfoldhuset, Olav Tryggvasons gt 40 7011 Trondheim.  ...

les mer

Lansering av Club LEVE 15. januar

I januar starter LEVE Hordaland med sitt nye konsept, Club LEVE som erstatter LEVE-treff / møteplassen. Vi flytter inn i nye lokaler i kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54, 5017 Bergen. (Nærmeste parkering er Bygarasjen)   OBS! Ny uke og ukedag Club...

les mer

KONTAKT: 

47 39 20 19
e-post