Min historie

Min historie

LEVE

Kontakt oss

Hvis du ønsker å komme i kontakt med LEVE, kan du enten ta kontakt med fylkeslaget ditt eller LEVEs sekretariat. Under pekeren til fylkeslaget, finner du kontaktinformasjon til styret, fylkeslagets nettverk og andre hjelpetilbud. Har du mer generelle spørsmål, ønsker mer informasjon om LEVE eller trenger noen å snakke med, er LEVEs sekretariat betjent på hverdager mellom 9 og 15. Merk at LEVE ikke har tilbud om en krisetelefon, men vi bistår selvfølgelig så langt vi har ressurser.

Vi i sekretariatet tar gjerne i mot etterlatte til en første-samtale i vårt besøksrom. Her kan dere få mulighet til å fortelle deres historie i ro og fred, og vi vil gi informasjon, støtte og kartlegge de muligheter som finnes for deres behov. Sammen finner vi ut hvor veien kan gå videre. Kontakt oss på telefon eller e-post, så avtaler vi en tid.

Sekretariatet kan nås på e-post: post@leve.no og telefon 22 36 17 00. Vi holder til på St. Olavs Plass 2, 0165 Oslo.

St. Olavs Plass 2, 0165 Oslo. LEVEs sekretariat er i 2. etg. Hovedinngang fra gateplan er samme inngang som Kafé Tekethopa, denne døren er åpen. Ringeklokke til høyre for inngangsdør i 1. etg. Se kart.

 VELKOMMEN!