LEVE SØR-TRØNDELAG

Vil du vite mer om LEVE Sør-Trøndelag fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 95263714
E-post: levesortrondelag@gmail.com

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

Fylkesleder:  Hilde-Carin Storhaug, hildecarin@yahoo.no, 95263714
Nestleder: 
Øystein Kvam, oystein@frost.no, 95038604
Ungdomskontakt og ungdomsrepresentant: Anne Stine Moen, a.stine@hotmail.com, 47804629
Økonomiansvarlig: Eivind Nygaard, eivnygaa@gmail.com, 91668765

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til LEVE Sør-Trøndelag. Ta kontakt med oss, eller kom på vårt brukerkontor hvis du ønsker noen å snakke med eller vil vite mer om hva vi arbeider med.
Aller først: Tusen takk til våre givere!
Vi vil her rette en stor takk til alle som har gitt oss gaver og oppmerksomhet rettet mot vårt arbeid. Dette gjelder både privatpersoner og ulike foreninger som støtter oss.
Dessverre når vi ikke ut til alle med personlig takk, men alt registreres og vi ønsker på denne måte å få formidlet takken vår. Det er disse bidragene som gjør det mulig å videreføre det betydelige arbeide vi LEVE utøver for etterlatte både i sorgarbeid, bistand og ved forebyggingsarbeid.
Mange takk!
Har du spørsmål vedrørende vår organisasjon eller ønske å vite mer om våre aktiviteter tar du kontakt med en av oss i styret. Vi er der for dere!

AKTUELT

LEVE: Nord-Trøndelag

LEVE Nord-Trøndelag takker for en fin verdensdag-markering! Her kommer presentasjonene: Nr 1 – Å leve med sorgen –mestre livet v/Renate Bugge Grøndahl Nr 2 – Påvirkning fra media v/Bente Espeland, RVTS Midt Nr 3 – Kunsten å leve v/Hilde Maaø Vikan, Trondheim kommune...

les mer

Oslo: utstilling

Anita Henriksen skal være med på en fellesutstilling på Dalype Galleri med vernissage lørdag 28.10 kl.14-17, utstillingen står tom.søndag 5 november kl. 17:00. Bildet "Forsoning" ønsker hun gjerne å auksjonere bort til Unge Leve. Minstepris er 4000,- og eventuelle bud...

les mer

KONTAKT: 

95263714
e-post