LEVE SØR-TRØNDELAG

Vil du vite mer om LEVE Sør-Trøndelag fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 95263714
E-post: levesortrondelag@gmail.com

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

Fylkesleder:  Hilde-Carin Storhaug, hildecarin@yahoo.no, 95263714
Nestleder: 
Øystein Kvam, oystein@frost.no, 95038604
Ungdomskontakt og ungdomsrepresentant: Anne Stine Moen, a.stine@hotmail.com, 47804629
Økonomiansvarlig: Eivind Nygaard, eivnygaa@gmail.com, 91668765

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til LEVE Sør-Trøndelag. Ta kontakt med oss, eller kom på vårt brukerkontor hvis du ønsker noen å snakke med eller vil vite mer om hva vi arbeider med.
Aller først: Tusen takk til våre givere!
Vi vil her rette en stor takk til alle som har gitt oss gaver og oppmerksomhet rettet mot vårt arbeid. Dette gjelder både privatpersoner og ulike foreninger som støtter oss.
Dessverre når vi ikke ut til alle med personlig takk, men alt registreres og vi ønsker på denne måte å få formidlet takken vår. Det er disse bidragene som gjør det mulig å videreføre det betydelige arbeide vi LEVE utøver for etterlatte både i sorgarbeid, bistand og ved forebyggingsarbeid.
Mange takk!
Har du spørsmål vedrørende vår organisasjon eller ønske å vite mer om våre aktiviteter tar du kontakt med en av oss i styret. Vi er der for dere!

AKTUELT

LEVEtreff

LEVE Akershus inviterer til treff 
onsdag 17. januar, kl 19.00 
i Løkkehaven, i Steinhuset bak Røde Kors i Sandvika. Det ligger 
kun fem minutter fra tog/buss, i Elias Smiths vei 5
. Dette blir et åpent møte med tid til samtale og refleksjon rundt det å miste et barn,...

les mer

Sorgruppe i Trøndelag

LEVE tilbyr sorgstøtte i gruppe. Etterlatte og berørte av selvmord fra hele Trøndelag er velkommen til å delta.   Oppstart: Tirsdag 6. februar 2018 kl 18-20 (deretter hver tredje tirsdag). Sted: Mangfoldhuset, Olav Tryggvasons gt 40 7011 Trondheim.  ...

les mer

Lansering av Club LEVE 15. januar

I januar starter LEVE Hordaland med sitt nye konsept, Club LEVE som erstatter LEVE-treff / møteplassen. Vi flytter inn i nye lokaler i kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54, 5017 Bergen. (Nærmeste parkering er Bygarasjen)   OBS! Ny uke og ukedag Club...

les mer

KONTAKT: 

95263714
e-post