LEVE MØRE OG ROMSDAL

Vil du vite mer om LEVE Møre og Romsdal fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 91519816
E-post: ra-opska@online.no

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

Fylkesleder: Ragnhild Opskar, 91519816 ra-opska@online.no
Nestleder: Johansrn Sigvart, sigjoha@hotmail.com, 98066333
Styremedlem: Larsen Berthe Stene, alars4@online.no,41666596

Velkommen til LEVE Møre og Romsdal

  • Alle fra Møre og Romsdal som melder seg inn inn i LEVE blir automatisk medlem av fylkeslaget, og vil dermed få fortløpende informasjon om aktiviteten både på landsbasis og i fylket.
  • Sorggrupper. LEVE Møre og Romsdal samarbeider med andre for å danne sorggrupper for etterlatte ved selvmord. Vi er mange som har fått help av slike grupper. Ta kontakt på sms/ring til leder for sorgruppen i Ålesund, Ragnhild Opskar, tlf 915 19 816 for mer informasjon.
  • LEVE Møre og Romsdal arbeider for at de kommunale kriseteamene automatisk blir koblet inn når noen har tatt sitt eget liv. Vi ønsker også at alle som blir rammet av selvmord i sin nærhet får kjennskap til LEVE, og får tilbud om kontakt med andre etterlatte.

 

Møteplassen

Dette er et uformelt møtested for deg som har opplevd å miste noen i selvmord. Her kan du snakke med mennesker som har opplevd det samme som deg. Du kan også velge å bare være tilstede. Vi stiller ingen krav.

Noen ganger inviterer vi fagfolk og andre gjester som vi mener har noe å bidra med. Er det emner du ønsker å ta opp, tar vi gjerne imot ideer. Vi serverer kaffe og litt å bite i.
Ålesund, Frivillighetsentralen, Kirkegata 33. Siste torsdag i hver måned, kl 19.00.
Leder: Ragnhild Opskar, tlf. 915 19816 , e-mail: ra-opska@online.no

Molde, Frivillighetsentralen. Første onsdag i hver måned, kl. 19.00
Leder: Jorun Joten, tlf. 924 39674, e-mail: jorunjot@online.no
Wenche Sørbye, tlf. 932 65217, e-mail: wenche.sorbye@gmail.com
Magny Landre, tlf. 482 19956, e-mail: magny@aak.no

Søre Sunnmøre:
Leder: Eli Leine Sæter, tlf. 414 51326, e-mail: els@tussa.com
Møteplan: Frivilligsentralen kl. 19 – 21.

Sesongens program

Likemann
Ønsker du å komme i dialog med en likemann, ta kontakt med fylkeslederen: ra-opska@online.no. En likemann i LEVE har selv opplevd å miste noen, og ønsker å være til hjelp for de som nylig har opplevd det samme. Likemenn har gjennomgått et kurs i likemannsarbeid, og har støtte av en fagveileder.

 

 

AKTUELT

LEVE: Nord-Trøndelag

LEVE Nord-Trøndelag takker for en fin verdensdag-markering! Her kommer presentasjonene: Nr 1 – Å leve med sorgen –mestre livet v/Renate Bugge Grøndahl Nr 2 – Påvirkning fra media v/Bente Espeland, RVTS Midt Nr 3 – Kunsten å leve v/Hilde Maaø Vikan, Trondheim kommune...

les mer

Oslo: utstilling

Anita Henriksen skal være med på en fellesutstilling på Dalype Galleri med vernissage lørdag 28.10 kl.14-17, utstillingen står tom.søndag 5 november kl. 17:00. Bildet "Forsoning" ønsker hun gjerne å auksjonere bort til Unge Leve. Minstepris er 4000,- og eventuelle bud...

les mer

KONTAKT: 

91519816
e-post  

AKTUELT