LEVE MØRE OG ROMSDAL

Vil du vite mer om LEVE Møre og Romsdal fylkeslag og arbeidet vårt eller trenger du noen å snakke med?
Kontakttelefon: 91519816
E-post: ra-opska@online.no

Åpenhet om selvmord kan gi smerte. Det kan likevel være en stor lettelse å snakke om det.
Vi som betjener kontakttelefonen er selv etterlatte ved selvmord, som ønsker å bruke vår erfaring til støtte og nytte for andre i samme situasjon. Fordi vi også har vårt daglige liv og plikter, er ikke telefonen betjent hele døgnet men legg igjen en beskjed, så vil vi ringe deg tilbake. Vi har pålagt oss selv taushetsplikt. Du kan derfor være trygg på at det du forteller oss, ikke blir fortalt videre.

Kontakttelefonen er ikke en krisetelefon. I slike tilfeller kontakt for eksempel akutt nødhjelp 113, Kirkens SOS på 815 33 300 eller Mental Helses hjelpetelefon på 116 123.

Fylkesleder: Ragnhild Opskar, 91519816 ra-opska@online.no
Nestleder: Johansrn Sigvart, sigjoha@hotmail.com, 98066333
Styremedlem: Larsen Berthe Stene, alars4@online.no,41666596

Velkommen til LEVE Møre og Romsdal

  • Alle fra Møre og Romsdal som melder seg inn inn i LEVE blir automatisk medlem av fylkeslaget, og vil dermed få fortløpende informasjon om aktiviteten både på landsbasis og i fylket.
  • Sorggrupper. LEVE Møre og Romsdal samarbeider med andre for å danne sorggrupper for etterlatte ved selvmord. Vi er mange som har fått help av slike grupper. Ta kontakt på sms/ring til leder for sorgruppen i Ålesund, Ragnhild Opskar, tlf 915 19 816 for mer informasjon.
  • LEVE Møre og Romsdal arbeider for at de kommunale kriseteamene automatisk blir koblet inn når noen har tatt sitt eget liv. Vi ønsker også at alle som blir rammet av selvmord i sin nærhet får kjennskap til LEVE, og får tilbud om kontakt med andre etterlatte.

 

Møteplassen

Dette er et uformelt møtested for deg som har opplevd å miste noen i selvmord. Her kan du snakke med mennesker som har opplevd det samme som deg. Du kan også velge å bare være tilstede. Vi stiller ingen krav.

Noen ganger inviterer vi fagfolk og andre gjester som vi mener har noe å bidra med. Er det emner du ønsker å ta opp, tar vi gjerne imot ideer. Vi serverer kaffe og litt å bite i.
Ålesund, Frivillighetsentralen, Kirkegata 33. Siste torsdag i hver måned, kl 19.00.
Leder: Ragnhild Opskar, tlf. 915 19816 , e-mail: ra-opska@online.no

Molde, Frivillighetsentralen. Første onsdag i hver måned, kl. 19.00
Kontaktpersoner:
Wenche Sørbye, tlf. 932 65 217, e-post: wenche.sorbye@gmail.com
Sigrid Tone Hals, e-post: sigridtonehals@gmail.com

Søre Sunnmøre:
Leder: Eli Leine Sæter, tlf. 414 51326, e-post: els@tussa.com
Møteplan: Frivilligsentralen kl. 19 – 21.

Sesongens program

Likemann
Ønsker du å komme i dialog med en likemann, ta kontakt med fylkeslederen: ra-opska@online.no. En likemann i LEVE har selv opplevd å miste noen, og ønsker å være til hjelp for de som nylig har opplevd det samme. Likemenn har gjennomgått et kurs i likemannsarbeid, og har støtte av en fagveileder.

 

 

AKTUELT

LEVEtreff

LEVE Akershus inviterer til treff 
onsdag 17. januar, kl 19.00 
i Løkkehaven, i Steinhuset bak Røde Kors i Sandvika. Det ligger 
kun fem minutter fra tog/buss, i Elias Smiths vei 5
. Dette blir et åpent møte med tid til samtale og refleksjon rundt det å miste et barn,...

les mer

Sorgruppe i Trøndelag

LEVE tilbyr sorgstøtte i gruppe. Etterlatte og berørte av selvmord fra hele Trøndelag er velkommen til å delta.   Oppstart: Tirsdag 6. februar 2018 kl 18-20 (deretter hver tredje tirsdag). Sted: Mangfoldhuset, Olav Tryggvasons gt 40 7011 Trondheim.  ...

les mer

Lansering av Club LEVE 15. januar

I januar starter LEVE Hordaland med sitt nye konsept, Club LEVE som erstatter LEVE-treff / møteplassen. Vi flytter inn i nye lokaler i kulturhuset Danckert Krohn, Kong Oscars gate 54, 5017 Bergen. (Nærmeste parkering er Bygarasjen)   OBS! Ny uke og ukedag Club...

les mer

KONTAKT: 

91519816
e-post  

AKTUELT